Betalen

BETALEN

Hoe kan ik betalen?
We beschikken over de volgende betaalmogelijkheden:

 

iDeal
Met iDeal kun je online aankopen snel en veilig afrekenen in de vertrouwde internetbankieromgeving van je eigen bank. Hier zijn geen kosten aan verbonden.


Creditcards 
Het is ook mogelijk om met creditcards bij ons af te rekenen.

Betalen op het internet: je betaalt met de gegevens die op creditcard te vinden zijn:
- Het creditcardnummer, centraal afgebeeld op de voorkant van je creditcard. Het nummer is een cijferreeks van 13-16 getallen.
- De vervaldatum (maand en jaar van de vervaldatum staan op de voorpagina).
- Validatiecode (ook wel CVV of CVV2). Deze bestaat bij een VISA of MasterCard uit 3 getallen en het is te vinden helemaal rechts in de handtekeningstrip op de achterkant van je creditcard.
- Er wordt vaak om een extra wachtwoord (MasterCard Securecode of Verified by Visa). Je kunt deze zelf uitkiezen als je dat nog niet heeft gedaan. Mocht je het wachtwoord vergeten zijn, neem contact op met je creditcardmaatschappij. Door dit extra wachtwoord wordt online betalen een stuk veiliger. Het is daarom zeker aan te raden om hiervan gebruik te maken.
- Wij berekenen 3,4 % transactiekosten als je met een creditcard betaalt. 

Paypal
Paypal is niet alleen voor eBay. Met Paypal kun je nu eenvoudig, veilig en probleemloos betalen. Gebruik het om snel en veilig uit te checken in duizenden winkels. Kijk voor de Paypal-knop bij de kassa. De kosten verschillen per land en worden tijdens de check out berekend.


Online winkelen met Paypal:
- Wanneer je klaar bent om met je aankoop uit te checken, kies dan de knop Paypal.
- Nog geen Paypal? Registreer en voer je gegevens in tevens de gegevens van je bankrekening of creditcard. Je bankrekening of creditcard wordt aan je Paypal rekening gekoppeld en bij het verrichten van een betaling hoef je deze gegevens niet meer in te voeren. 
- Wil je een betaling doen, hoef je slechts het Paypal e-mailadres van de ontvanger te weten. Paypal doet de verwerking van je betaling en het bedrag wordt automatisch afgeschreven van je rekening of creditcard. 

- Wij berekenen 3,4 % transactiekosten als je met een creditcard betaalt. 
 
Als je met Paypal betaald, word je financiële informatie niet gedeeld met retailers. Het is goed beschermd om fraude te minimaliseren en te helpen uw identiteit te beschermen.

Mistercash
Mistercash is een betaalsysteem in België. Het is te vergelijken met het Ideal betaalsysteem in Nederland. Je kunt ermee betalen bij veel winkels, tankstations en automaten en het gebruik ervan is heel eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar. Voor het gebruik van Mistercash berekenen wij 2 % transactiekosten. 

 

© 2014 - 2023 Glorious Sweets | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel